OGRTAČ, Snježana Strbad

OGRTAČ, Snježana Strbad

SKU: W-0833

12,61  (95,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Autorica na duhoviti način i pozitivnim pristupom kroz knjigu govori o jednom periodu života u kojem je u isto vrijeme prekinula dugogodišnju vezu i saznala da ima karcinom dojke. Način na koji je pisala o temi karcinoma pokazuje da ova knjiga može biti stavljena u red pozitivne psihologije.

To je priča o svima nama, o ljepoti žene, istinama koje skrivamo iza ogrtača kojeg nosimo, o egu i o jednostavnosti pozornice života, kako prihvatiti sebe i ostvariti sreću u životu.

Priča je to o ljubavi, unutarnjoj snazi, istini, hrabrosti, pobjedi, ljudskosti te prevladavanju straha i slabosti.

Bilješka o autorici:

Snježana Strbad radi u Zračnoj luci Zagreb – BTA Hrvatska d.o.o. Rođena u Zagrebu i diplomirala je Ekonomiju i Komunikacijski menadžment. Sudjelovala je na međunarodnim simpozijima: Međunarodna udruga komunikoloških društava – Društvo i Tehnologija, Hrvatsko društvo menadžera kvalitete te Hrvatska udruga za marketing. U slobodno vrijeme piše knjige.

Ključne riječi: pozitivna psihologija, ljubav, unutarnja snaga, istina, hrabrost, pobjeda, ljudskost, prevladavanje straha i slabosti, ljepota žene, stil života, odjeća, obuća, kako biti sretan, kako pobijediti karcinom, ego, ogrtač.

Link:
Web stranica:  http://snjezanastrbad.eu/
Instagram: @snjezananivesstrbad
Facebook: Snjezana Nives Strbad

Naslov: Ogrtač
Autor: Snježana Strbad
Broj stranica: 96
Nakladnik: VLASTITA NAKLADA
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-48291-0-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.