MEDICINSKA MIKROBIOLOGIJA – PRAKTIKUM ZA VJEŽBE ZA STUDENTE

MEDICINSKA MIKROBIOLOGIJA – PRAKTIKUM ZA VJEŽBE ZA STUDENTE DENTALNE MEDICINE

SKU: W-0334

10,62  (80,02 kn)

Autor: Marija Tonkić i sur.

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovaj praktikum za vježbe iz predmeta Medicinska mikrobiologija za studente Dentalne medicine napravljen je kao nadopuna udžbeniku „Stomatološka mikrobiologija“ autora prof. dr. sc. Vladimira Presečkog. Praktikum omogućava studentima sustavnije i lakše praćenje i izvedbu laboratorijskih vježbi iz ovog predmeta te treba poslužiti kao dobra podloga za pripremu praktičnog dijela ispita.

Bilješka o autorici:

Izv. prof. dr. sc. Marija Tonkić je liječnica, specijalist medicinske mikrobiologije i parazitologije, primarijus, predstojnica Kliničkog zavoda za mikrobiologiju i parazitologiju Kliničkog bolničkog centra Split. Izvanredna je profesorica medicinske mikrobiologije i parazitologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu te pročelnica Katedre za medicinsku mikrobiologiju i parazitologiju na tom fakultetu. Nositeljica je predmeta Medicinska mikrobiologija i parazitologija na studiju Medicina, Dentalna medicina, Medicina na engleskom jeziku i Farmacija Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i voditeljica izbornog predmeta na poslijediplomskom doktorskom studiju. Objavila je niz znanstvenih i stručnih radova i koautor je nekoliko sveučilišnih udžbenika. Aktivni je sudionik na brojnim domaćim i stranim znanstvenim i stučnim skupovima.

Ključne riječi: Medicinska mikrobiologija, laboratorijske vježbe, dentalna medicina

E-mail: Marija Tonkić

Naslov: Medicinska mikrobiologija – praktikum za vježbe za studente Dentalne medicine
Autori: Marija Tonkić i sur.
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-173-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.