IZREZBARENO POLUGODIŠTE, Karla Kuzle

SKU: W-1468

13,00  (97,95 kn)

Autor: Karla Kuzle

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Priča o jednom srednjoškolskom razredu i svestranoj nadarenoj djevojci koja skriva tajnu i prolazi duboka intimna previranja. Boreći se sama sa sobom i sazrijevajući kroz egzistencijalističke dileme, naposljetku otkriva snagu u sebi, novu nadu u kojoj ne postoje nerješivi problemi i spoznaju da je svijet sigurno mjesto…

Bilješka o autorici:

Karla Kuzle rođena je 9. travnja 1977. godine u Zadru. Odrasta u Velikim Zdencima, a od osme godine živi u Zagrebu, gdje polazi osnovnu školu, završava opću IX. gimnaziju, diplomira na Pravnom fakultetu u Zagrebu, gdje 2008. godine završava i Sveučilišni poslijediplomski interdisciplinarni specijalistički studij iz područja Javne uprave.

Radila je u Ministarstvu obrane, na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu i u jednom trgovačkom društvu. Objavila je dva stručna rada iz područja Javne uprave. Od 2009. godine je u mirovini.

Njezine literarne radove nagradio je i objavio Večernji list, više puta časopisi Mila, Elle, Cosmopolitan, Grazia i Gloria, opetovano su objavljivani na katoličkom portalu Križ života u formi kolumne rubrike Društvo, te u Našem lisju, časopisu kluba pacijenata „Zajedno“ u Psihijatrijskoj bolnici „Sveti Ivan“ Zagreb. Knjižnica „Sesvete“ nagradila je njezin rad u formi ljubavnog pisma.

Autorski ugovor potpisala je s nakladničkom kućom Algoritam sudjelujući svojim radom u knjizi Samo svoja 2, te za ljubavne romane s tjednikom Gloria, gdje je do sada objavila tri romana. Svoj formalni književni prvijenac Čaj od ruže objavila je 2020. godine.

Završila je edukaciju iz Propedeutike psihoterapije pri Pučkom otvorenom učilištu „Petar Zrinski”. Područje interesa joj je pisanje u svrhu osnaživanja i terapije.

Živi i stvara u Zagrebu, supruga je, kći, prijateljica i volonterka.

Link: https://www.facebook.com/karla.kuzle/

E-mail: Karla Kuzle

 

Naslov: Izrezbareno polugodište
Autor/autorica: Karla Kuzle
Broj stranica: 96
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-336-902-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.