BOJA DUŠE, Anita Žilić

BOJA DUŠE, Anita Žilić

SKU: WPRZ-130058

17,25  (129,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Usred noći, po kiši koja je neumorno padala, naizgled sasvim obična djevojka parkirala je automobil u uličici ispred novog stana. Nakon što je obišla pola svijeta i nije našla ono što je tražila, odlučila se vratiti na početak, nekih sto godina unatrag. Ništa je drugo, osim toga, nije vezivalo za taj grad, nisu postojala nikakva sjećanja, samo činjenica da je ondje rođena. Istina o njoj skrivala se duboko u grudima, umjesto duše tu je bila tek ogromna praznina. Moldissa Estern bila je demon, nekad ljudsko biće, a sada dio tame.

Imala je plan, cijeli život je tome posvetila iz samo jednog razloga, ne bi li se osvetila. Dugo je lutala znajući da on postoji, da se negdje skriva – zvali su ih nerođenima, vladarima demona. Onog dana, kada njihov otrov prostruji tvojim žilama, tijelo ti se preobrazi, u samo par sati postaješ vječan. Bila su šestorica, ali samo jedan među njima usudio se uzeti sve što je imala.

Priča o Moldi zapravo je priča o izdaji, o mržnji koja potiče da se oglušiš na naredbe, da se okreneš protiv sebe i svojih. To je priča o ljubavi pred kojom će i najjači pasti, koja nadilazi demonsko postojanje. Koliko su teške posljedice prekasno će otkriti, kada već da čitavu sebe, kada magla izbriše put koji vodi do druge obale, što dalje. Jer istina je da ljubav nije dovoljna, ljubav nije idealna, velika je i ogromna žrtva.

Bilješka o autoru/autorici:

Rođena  4. 2. 1985. god. u Zadru.

Osnovnu školu završila je u Bibinjama nakon čega je upisala Opću gimnaziju Jurja Barakovića u Zadru. Maturirala 2003. godine. U travnju 2009. završila je Ekonomski fakultet u Splitu Sveučilišni dodiplomski studij ekonomije, smjer ekonomija, usmjerenje financije i stekla stručno zvanje diplomirani ekonomist.

Još kao trinaestogodišnjakinja otkrila je veliku ljubav prema pisanju, prema knjigama općenito, najviše bajkama, svemu što je bilo nestvarno, što je vodilo u neki novi, neistraženi svijet. Roman, Boja Duše, prvi je kojeg je objavila, prilagođen svim uzrastima, spreman da dođe u ruke prvim čitateljima.

Ključne riječi:
boja, duša, nerođeni, demoni, anđeli, svjetlo, zora, šestorica, Moldi, fantazija, Idassa, zlatno, iskupljenje

Link:Facebook stranica

Naslov: Boja duše
Autor: Anita Žilić
Broj stranica: 520
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-027-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.