AUTOMATSKA RAZMJENA INFORMACIJA – PRIRUČNIK, Lidija Karačić, Jelena Korica, Vanja Martinović

AUTOMATSKA RAZMJENA INFORMACIJA – PRIRUČNIK, Lidija Karačić, Jelena Korica, Vanja Martinović

SKU: W-1296

25,88  (194,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik daje pregled pravnog okvira za automatsku razmjenu informacija, FATCA-e, globalnog standarda o automatskoj razmjeni informacija o financijskim računima, razmjene informacija o prethodnim poreznim mišljenjima s prekograničnim učinkom i prethodnim sporazumima o transfernim cijenama, razmjene izvješća po državama i razmjene informacija o prekograničnim aranžmanima o kojima se izvješćuje, pojašnjava pojmove koji se odnose na utvrđivanje izvještajnih financijskih institucija i financijskih računa, postupke dubinske analize i informacije koje je potrebno prikupljati u skladu sa zajedničkim standardom izvješćivanja (CRS). Namijenjen je financijskim institucijama u svrhu boljeg razumijevanja postupaka provođenja dubinske analize i prikupljanja informacija o financijskim računima koje su izvještajne financijske institucije dužne dostavljati Poreznoj upravi, multinacionalnim poduzećima u svrhu boljeg razumijevanja i ispunjavanja obveze u dijelu podnošenja izvješća po državama te posrednicima ili poreznim obveznicima u svrhu podnošenja izvješća o prekograničnim aranžmanima Poreznoj upravi. U konačnici, priručnik je namijenjen i svim zainteresiranim stranama u svrhu boljeg razumijevanja međunarodnih standarda i primjene najbolje prakse u dijelu automatske razmjene informacija.

 

Bilješka o autorima:

Lidija Karačić, Jelena Korica, Vanja Martinović

Ključne riječi: automatska razmjena informacija

E-mail: Kontakt

 

Naslov: Automatska razmjena informacija – priručnik (4b)
Autori: Lidija Karačić, Jelena Korica, Vanja Martinović
Broj stranica: 444
Nakladnik: Institut za javne financije, Zagreb
Godina izdanja: 2022.
ISBN: ISSN 1333-073X
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.