Želite izdati knjigu?
Treba Vam nakladnik?
Želite dotisak svojih već objavljenih knjiga u maloj nakladi?
Htjeli biste vaše knjige učiniti dostupnima za kupnju preko interneta?
Želite zaraditi od prodaje Vaših knjiga?

Print na zahtjev usluga je digitalnog tiskanja knjiga u malim nakladama od samo 20, 50, 100 ili više primjeraka, prema potrebi naručitelja, a već od jednog primjerka.

Knjige, znanstvene radove i druge publikacije sada možete objaviti uz malo početno ulaganje i u visokoj kvaliteti tiska. Stiže potpuno novo razdoblje izdavaštva u kojem će svim autorima i nakladnicima izdavanje knjige biti znatno olakšano. Mnogi su autori već isprobali našu uslugu objavljivanja na obostrano zadovoljstvo – neka njihova mišljenja možete pronaći ovdje.

Knjiga se nalazi u digitalnom zapisu i tiska se na zahtjev, pa nema neprodanih primjeraka ni potrebe za skladištenjem.

Uslugu „print na zahtjev“ uklopili smo krajem 2009. godine u Redak Webknjižaru., u kojoj su autori i nakladnici postavili svoje knjige dostupne kupcu tim načinom ispisa. Knjiga se nalazi na serveru kao datoteka i tiska se nakon narudžbe. Sve su knjige uvijek dostupne. Kupac odabire knjigu iz ponude, potvrdom narudžbe knjiga se „printa na zahtjev“ te mu se u vrlo kratkom roku dostavlja na kućnu adresu ili prema dogovoru.

Web-knjižarom želimo potaknuti razvoj tržišta knjiga: skraćuje se vrijeme objave novog naslova, a razvijenim sustavom distribucije olakšava se dostupnost knjige krajnjem korisniku. Autorima olakšavamo izdavanje knjiga: put da knjiga ugleda svjetlo dana u mnogome je skraćen. Osim toga, pružamo i usluge grafičke pripreme, prijeloma i dizajna pa izradu knjige možete s povjerenjem prepustiti nama. Više detalja o ovome možete pogledati u često postavljanim pitanjima.

 

Važno je napomenuti da prodajnu cijenu knjige u webknjižari određuje autor, a autorski honorar se  regulira nakladničkim ugovorom.
Iznos autorskog honorara za svaki prodani primjerak je razlika proizvodne cijene (cijene tiska 1 primjerka) koju određuje izdavačka kuća REDAK i prodajne cijene koju definira autor.Tvrtka Redak se ugovorom obvezuje iznos honorara isplatiti autoru prema mjesečnom obračunu na žiro račun autora.

Za sve informacije vezane uz suradnju možete nam se izravno obratiti na telefonske brojeve 021/544-257   021/544-566, ili nas kontaktirajte elektroničkom poštom na adresu: knjizara@redak.hr

Odgovori